CURSURI DE IGIENĂ

Avem o veste bună! Școala Postliceală “Carol Davila” a obținut Avizul de funcționare ca furnizor de instruire pentru Cursuri de Igiena conform Ordinului Comun al Ministerului Sănătății si Ministerului Educației nr. 2209/4469 din 2022.

Aceste cursuri se adresează angajaților din instituții/societăți comerciale precum manageri, directori pentru asigurarea calității, șefi de secție, operatori din industria alimentară, personal din unități care prestează servicii de curățenie, personal din unități care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman, personal din unități care prestează servicii pentru spații în care au loc activități de îmbăiere, personal din unități care prestează servicii de tratament cosmetic, cât și personal din unități care prestează servicii de piercing, tatuaj și micropigmentare.

Taxa cursurilor este de 150 lei/modul/nivel (în care este inclusă și taxa de examinare), iar acestea durează între 8 și 12 ore în funcție de modul/nivel. De asemenea, se oferă reduceri pentru instituții sau societăți comerciale cu un număr mai mare de persoane participante la cursuri.

Mai multe detalii despre module și organizarea cursurile puteți găsi AICI

Înscrieri și relații la telefon 0749815393 /0234312311 sau pe mail caroldavilaonesti@yahoo.com